Skip to content
Sign in Sign up
My List0items
You do not have any items in your cart.
Add items and they will appear here.
Estimated Total*
$0.00
You must have min. $50 to checkout
Metro Lakeshore & Geneva 101 Lakeshore Rd. St. Catharines ON

Is this your favourite store?

No, let's find my favourite store

Why? This will allow you to browse the flyer, deals and coupons offered in your area.

Close
Sign in Sign up
My List0items
You do not have any items in your cart.
Add items and they will appear here.
Estimated Total*
$0.00
You must have min. $50 to checkout

Important

For a better browsing experience, this site has been optimized for Chrome on your device.

Ok
Horse hamburger with mushrooms, balsamic sauce https://www.metro.ca/userfiles/image/recipes/hamburger-viande-chevaline-champignons-sauce-balsamique-4285.jpg PT10M PT10M PT20M
Dans une poêle, faire chauffer l'huile et le beurre. Colorer les tournedos de 2 a 3 minutes par côté, retirer de la poêle et garder en attente. Dans la même poêle, faire revenir les échalotes 1 minute, ajouter les champignons et colorer quelques minutes. Déglacer avec le vinaigre balsamique et laisser réduire de moitié. Verser le consommé de bœuf et continuer la cuisson 3 a 4 minutes. Pour une sauce plus consistance ajouter un peu de fécule délayé avec un peu d'eau.
4
1 lb (454 g) lean ground horse meat 2 Tbsp. (30 mL) olive oil 1 Tbsp. (15 mL) butter 2 Tbsp. (30 mL) shallots, chopped 1 cup (250 mL) mushrooms, quartered 1 Tbsp. (15 mL) sugar 2 Tbsp. (30 mL) balsamic vinegar 1 cup (250 mL) beef consommé 1 Tbsp. (15 mL) cornstarch (optional)
Horse hamburger with mushrooms, balsamic sauce

Horse hamburger with mushrooms, balsamic sauce

Rate this recipe
0 Vote
4
servings
0:10
Preparation
0:10
COOKING
0:20
TOTAL TIME

Imprimer ma sélection
Imprimer ma sélection

Ingredients

  • 1 lb
    (454 g)
    lean ground horse meat
  • 2 Tbsp.
    (30 mL)
    olive oil
    You might like:

    Flyer Deal  (1)
    5 BONUS Reward Miles when you buy 1
    MASTRO OLIVE OIL

    MASTRO OLIVE OIL

    $7.99 ea.

    1 L

    5 AIR MILES® Bonus Miles

  • 1 Tbsp.
    (15 mL)
    butter
    You might like:

    Flyer Deal  (1)
    SAVE UP TO $3.36
    LACTANTIA BUTTER

    LACTANTIA BUTTER

    $3.33 ea.

    454 g SALTED OR UNSALTED

  • 2 Tbsp.
    (30 mL)
    shallots, chopped
  • 1 cup
    (250 mL)
    mushrooms, quartered
    You might like:

    Flyer Deal  (1)
    BELLE GROVE STEAKCUT MUSHROOMS

    BELLE GROVE STEAKCUT MUSHROOMS

    $2.99 ea.

    227 g PRODUCT OF ONTARIO

  • 1 Tbsp.
    (15 mL)
    sugar
  • 2 Tbsp.
    (30 mL)
    balsamic vinegar
  • 1 cup
    (250 mL)
    beef consommé
    You might like:

    Flyer Deal  (1)
    5 BONUS Reward Miles when you buy 2
    CAMPBELL'S BROTH

    CAMPBELL'S BROTH

    $2.49 ea.

    480 - 900 ml SELECTED VARIETIES

    5 AIR MILES® Bonus Miles when buying 2

  • 1 Tbsp.
    (15 mL)
    cornstarch (optional)
    You might like:

    Flyer Deal  (1)
    TENDERFLAKE FROZEN PASTRY

    TENDERFLAKE FROZEN PASTRY

    $2.99 ea.

    SELECTED SIZES SELECTED VARIETIES

Imprimer ma sélection

Preparation

Dans une poêle, faire chauffer l'huile et le beurre. Colorer les tournedos de 2 a 3 minutes par côté, retirer de la poêle et garder en attente. Dans la même poêle, faire revenir les échalotes 1 minute, ajouter les champignons et colorer quelques minutes. Déglacer avec le vinaigre balsamique et laisser réduire de moitié. Verser le consommé de bœuf et continuer la cuisson 3 a 4 minutes. Pour une sauce plus consistance ajouter un peu de fécule délayé avec un peu d'eau.

Source : Metro

Legal Notice

Metro Richelieu inc. , its affiliated companies and affiliates are not responsible for any circumstance that should come up when using the suggested recipes. Each person using this site must check that each of the ingredients is allowed in his/her diet and is not part of his/her restricted foods.

Error

Sorry, an error has occurred. Please refresh the page.